Over Ons


Veel bedrijven en ZZP-ers werken tegenwoordig met payrollorganisaties. Ze besteden zo alle administratie uit: het uitbetalen van het salaris en het afdragen van premies Bedrijven gebruiken zo'n payrollorganisatie vaak vooral voor tijdelijke werknemers en ingehuurde zzp'ers of freelancers. Zeker omdat steeds meer bedrijven niet via een directe inleenconstructie ZZP-ers willen inhuren vanwege het risico ten aanzien van dienstverband etc.

Voor een freelancer klinkt het vaak ook wel aantrekkelijk, payrolling. Geen facturen maar simpelweg einde van de maand een bedrag op je rekening bijgeschreven. Dat scheelt administratie. Maar ben je daarom ZZP-er geworden?! Ja, je hebt recht op sociale verzekeringen maar wel voor de uren die je daadwerkelijk hebt gemaakt, ben je verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en ziekte. 

Sommigen vinden het voor de verzekering genoeg om veel uren te maken bij de payroll-opdrachtgever. Zij verzekeren zich niet bij. Werken ze bijvoorbeeld dertig uur via de payroll, dan krijgen ze toch nog een redelijk salaris doorbetaald bij ziekte. Voor anderen is dat weer niet genoeg, die verzekeren bij. Zo kan payrolling je geld per maand aan premies schelen, Het hangt er vanaf wat je wil.
 
Wij gaan echter verder.  ZZP-er zijn is een bewuste keuze. Zelfstandig willen zijn, daar gaat het om.  Dit betekent dat hetgeen waar het echt om gaat, je zelf kunt invullen.  Wij gaan niet op zoek naar je (nieuwe) opdracht, wij gaan ook niet over je uurtarief, je werkuren, je aantal vakantie dagen etc.   Dat bepaal je naar onze mening als ZZP-er nu juist zelf!
 
Wij zorgen er wel voor dat je als ZZP-er de focus enkel en alleen hoeft te leggen bij bovenstaand.  Wij zorgen daarna voor de facturatie, de verloning en premie afdrachten. 

Daarnaast bieden wij mogelijkheden ten aanzien van vervoer (je kunt bij ons tegen een bedrag per uur aantrekkelijk een auto leasen), scholing en certificeringen (wij hebben aantrekkelijke kortingen bij de diverse opleidingsinstituten), pensioenen en rechtsbijstand (wij werken met vaste advocaten wanneer je onverhoopt toch een geschil hebt) 

Kortom; geheel zelfstandig maar de ‘achterkant’ volledig geregeld middels een transparant en goedgekeurde overeenkomst per project of opdracht.