De ZZP Zaakwaarnemer gaat door daar waar payrolling stopt !  

Onderstaand onze toegevoegde waarde:


Facturatie
Het is eenvoudig. Geef je uren door en lever een door de opdrachtgever getekende urenstaat aan en wij zorgen voor de rest.  Wij sturen de factuur, doen vervolgens de verloning,  de premieafdrachten en maken het netto salaris aan je over conform de door jouw met de opdrachtgever overeengekomen betalingstermijn.
Vervoer
Wij bieden tegen een laag bedrag per uur of per maand , afhankelijk van de categorie, een lease auto aan die direct opzegbaar is en bij afloop van de opdracht zo kan worden ingeleverd waardoor lopende kosten zonder opdracht worden voorkomen!  Hiermee ben je ook als starter direct mobiel en behoef je niet direct een grote investering te doen! 
Scholing en Certificeringen
Wij hebben met verschillende erkende opleidingsinstituten overeenkomsten waardoor wij trainingen en certificeringen met aantrekkelijke kortingen kunnen aanbieden!
Pensioenen
Wanneer een opdracht langer duurt kunnen wij tevens je pensioen voor je verzorgen. Dit afgestemd op jouw eisen en wensen.
Rechtsbijstand
Helaas komt het weleens voor.  Een geschil waar je niet meer uitkomt, uitblijven van betalingen, gezeur over uren of anderszins.  Wij werken met vaste advocaten, elk gespecialiseerd in zijn eigen vakgebied. Tegen een Fixed Price model of tegen een lager uurtarief kunnen zij je direct bijstaan. Vaak is dit efficiĆ«nter en sneller dan een rechtsbijstandverzekering.